Haarwerken

Welkom bij Haarwerksalon Looks.

In de ruim 35 jaar dat ik in het kappersvak werkzaam ben, heb ik ervaring gekregen met klanten die te maken hadden met dunner wordend haar, vroegtijdige kaalheid en vormen van tijdelijke of permanente haaruitval wegens ziekte. Al jaren had ik interesse in haarwerken en pruiken die hiervoor een oplossing bieden. Als kapper wil ik graag alle klanten helpen, dus heb ik besloten om een scholings- en keuringstraject te volgen voor een officiële erkenning als haarwerkspecialist. Als haarwerkspecialist spreek ik dan ook over haarwerk, omdat het woord pruik niet kan uitdrukken wat een haarwerk voor iemand betekent. Als erkend haarwerksalon kan ik u haarwerken bieden, die zelfs kunnen worden vergoed via uw zorgverzekering.

Uw haarwerkspecialist,

Geert Oosting

Intake en adviesgesprek

Uw eerste afspraak is een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek van ongeveer anderhalf uur. De salon bestaat uit twee ruimtes: een kapsalon, met daarnaast een afgeschermde haarwerksalon. In de sfeervol ingerichte haarwerksalon kunt u in alle rust uw wensen ten aanzien van uw haarwerk met mij bespreken. Nadat alle ins en outs zijn besproken, zal ik u een advies geven om tot de best mogelijke oplossing voor uw haarprobleem te komen.

Heeft u een verwijsbrief van een arts of specialist? Dan komt u in aanmerking voor een vergoeding van uw zorgverzekering. Houdt hierbij wel rekening met uw jaarlijkse eigen risico.

Doorpassen modellen en keuzemoment

Vervolgens ga ik voor u aan de slag om een selectie confectiehaarwerken voor u te bestellen. Tussen twee en zes werkdagen zal deze selectie voor u in de kapsalon aanwezig zijn, en maken we opnieuw een afspraak (welke ook geheel vrijblijvend en kosteloos is) voor het passen van de gemaakte selectie.

Wanneer u een keuze heeft gemaakt, zorg ik ervoor dat uw haarwerk goed aansluit op uw hoofd en maak ik het passend bij uw gezichtsvorm.

Hierop volgt een uitgebreide gebruiks- en onderhoudsinstructie van uw haarwerk. Als u kiest voor een haarwerk op maat, is de levertijd ±12 weken, mocht dit langer duren, dan wordt direct telefonisch contact met u opgenomen.

Weet u niet zeker of u een haarwerk nodig heeft (bijvoorbeeld tijdens een chemobehandeling)? Dan bestaat ook de mogelijkheid om een haarwerk te reserveren voor minimaal drie, en maximaal zes weken.

Nazorg

De derde afspraak volgt na ± 4 tot 6 weken, om te kijken of alles naar wens is. Er kunnen dan eventueel kleine aanpassingen worden gemaakt. Deze nazorg is niet uitsluitend voor deze periode, u mag tussentijds altijd bellen met vragen over uw “nieuwe haar”.

Wilt u uw haarwerk door mij laten verzorgen? Dan behoren wassen, drogen, modelleren en stylen ook tot de mogelijkheden.

Heeft u een klacht en komen we er samen niet uit? Kapsalon Looks is aangesloten bij de De Geschillencommissie van de ANKO.

Afspraak maken

Om u goed van dienst te kunnen zijn, neem ik alle tijd om de bovenstaande fasen met u te doorlopen. U kunt uitsluitend terecht op afspraak, door contact op te nemen via 050 – 52 70 449. Deze afspraak kan binnen vijf werkdagen worden gepland. Bekijk alvast het modellenboek om een indruk te krijgen van het assortiment.

Heeft u op medische indicatie een haarwerk nodig, en kunt u vanwege uw ziekte niet langskomen? Dan kunt u een afspraak maken voor een (zieken)huisbezoek, binnen 15km vanaf Kapsalon Looks.